Sökresultat för Maximillian Lundin...
Rensa filter?
Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider – ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska…
Idén till den här boken föddes ur en enkel teori: Kan det vara så enkelt att den mat som är bra för vår planet också är den som är överlägset bäst för vår kropp? Om vi minskar på köttet, äter mer grönt, köper ekologiska råvaror, följer årstiderna i valet av grönsaker och använder mindre socker – vad får det egentligen…
Maximillian Lundin, Lotta Lundgren och Isak Wiig samlas i september 2011 på Marcellos farm i Skåne för att under tre dagar laga mat. Resultatet ska bli kokboken Jordens bästa käk.
”Marcellos farm odlar ett fyrtiotal olika sorters ekologiska grönsaker och ligger någonstans mellan Absoluts fabrik och OLW:s stora…
Idén till den här boken föddes ur en enkel teori: Kan det vara så enkelt att den mat som är bra för vår planet också är den som är överlägset bäst för vår kropp? Om vi minskar på köttet, äter mer grönt, köper ekologiska råvaror, följer årstiderna i valet av grönsaker och använder mindre socker – vad får det egentligen…
Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt står för bättre näringsinnehåll, godare smak, längre hållbarhet och ett mer hållbart jordbruk.
Konsumenter blir allt mer medvetna och vill inte längre ha färdigrätter med hälsofarliga ingredienser som…